FORUM RUMAHTANGGA

Tempat membincangkan masalah dan tips alam rumahtangga
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 sapa ada masalah...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nurulhuda



Number of posts : 1
Registration date : 2009-06-15

PostSubject: sapa ada masalah...   Mon Jun 15, 2009 2:38 pm

actually mama baru melahirkan anak ke 3 tau...pas tu, lepas pantang tu,on la dgn suami.....dah tu, tanya dia la...prestasi kita....sedeynyer.....dia kata ada 'longgar' skit....pas tu mama pun search la produk kat pasaran, mama pun try la jamu mak dara....fuhhhhhhh....mama nak kongsi la sapa2 ada masalah, try la jamu mak dara...dah tu cuci pulak dgn atika beauty pnya perapat x-tra...memang superb, baru mama try seminggu, husband dah puji...cam first nite...hehehe...sekarang asyik berkepit je la dgn kita....emmm.....

SEKADAR BERKONGSI...
Back to top Go down
View user profile
 
sapa ada masalah...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM RUMAHTANGGA :: ALAM RUMAHTANGGA :: MASALAH SEKS ANDA-
Jump to: